Retningslinjer for Personvern

HosBoats Group setter vi pris på din bruk av, og dine bidrag til nettstedene våre, de mobile og stasjonære applikasjonene, de andre funksjonene og/eller de relaterte tjenestene våre (kollektivt kjent som “Tjenestene”, eller hver for seg, en “Tjeneste”). Boats Group respekterer personvernet ditt og er forpliktet til å beskytte de personlige opplysningene dine.

Personvernet ditt er viktig for oss. For bedre å kunne beskytte personvernet ditt, utgir Boats Group og/eller våre relaterte datterselskaper og/eller tilknyttede selskaper (kollektivt “Boats Group”, “oss”, “våre” eller “vi”) disse retningslinjene for personvern, som forklarer vår informasjonspraksis og valg du kan gjøre om hvordan informasjonen din blir samlet inn og brukt på dette nettstedet, hvilket som helst annet nettsted som drives av oss hvor disse retningslinjene er vist, eller som ellers er gjort tilgjengelig for deg (for eksempel via lenker fra nettstedet) og/eller via enhver programvare-applikasjon som vi har opprettet og gjort tilgjengelig for din bruk på din(e) mobile enhet(er) (slike nettsteder og applikasjoner er samlet sett “Tjenester”). (Noen av tjenestene våre kan også være regulert av separate eller flere retningslinjer for personvern.) Se våre Bruksvilkårfor ytterligere informasjon som gjelder for bruken av tjenestene våre.

Vi oppfordrer deg til å lese disse retningslinjene for personvern for å forstå informasjonen vi samler inn og hvordan vi bruker og offentliggjør den. Disse retningslinjene gjelder alle Tjenestene som er koblet til dem.

1.) Informasjon som samles inn av Boats Group.

Når du bruker Tjenestene, samler vi inn en rekke opplysninger fra og om deg, enhetene dine og samspillet ditt med Tjenestene. Noe av denne informasjonen identifiserer deg direkte eller kan brukes til å identifisere deg når den kombineres med andre opplysninger.

 • Informasjon som du gir.Når du bruker Tjenestene, kan du bli bedt om å gi personlig informasjon om deg selv, som for eksempel navn, kontaktinformasjon, betalingsinformasjon, opplysninger om deg eller tingen du er interessert i, finansiell informasjon. Dette kan for eksempel skje når du registrerer deg på Tjenestene, deler eller lagrer en oppføring, korresponderer med en fagperson (for eksempel en forhandler eller megler) via tjenestene, eller fyller ut andre skjemaer eller transaksjoner som en forespørsel om informasjon for et lån eller et søknad. Du kan også gi informasjon om en tredjepart gjennom Tjenestene, for eksempel hvis du deler en oppføring med en mottaker via e-post. Vi kan kombinere denne informasjonen med annen informasjon vi samler inn fra samspillet ditt med Tjenestene eller fra andre selskaper.

Enkelte opplysninger som du oppgir gjennom Tjenestene samles inn og behandles av tredjeparter på våre vegne. For eksempel, når du bestiller produkter eller tjenester gjennom Tjenestene, må vi kanskje samle inn kreditt- eller debetkortinformasjonen. Denne informasjonen samles inn og behandles av tredjeparts betalingsprosessorer. I tilfelle at en kredittrapport er nødvendig for å bruke en Tjeneste, kan du bli bedt om å oppgi personnummeret ditt (“SSN”) eller det lokale tilsvarende til dette. Når SSN-er kreves, bruker vi teknologi til å videresende den informasjonen direkte til tredjepartsleverandører som trenger denne informasjonen til å behandle kreditt- eller bakgrunnsrapporten. Hvis du er en profesjonell bruker kan du koble din tredjeparts e-postkonto (for eksempel Gmail) til CRM-kontoen i Boats Group. Hvis du aktiverer denne tilkoblingen, vil Boats Group ha tilgang til dine meldinger, kontakter og innstillinger for å kunne levere de forespurte Tjenestene til deg.

 • Informasjonskapsler, web beacons og annen sporingsteknologi.Vi og våre partnere bruker forskjellige teknologier til å samle inn informasjon automatisk når du åpner og bruker Tjenestene, inkludert informasjonskapsler, web beacons og annen lignende teknologi. Informasjonskapsler er bits med datainformasjon som kan overføres til datamaskinen din eller andre elektroniske enheter for en unik identifisering av nettleseren din. Når du bruker Tjenestene, kan vi og våre partnere plassere én eller flere informasjonskapsler i datamaskinen din eller i andre elektroniske enheter eller bruke andre teknologier som gir lignende funksjonalitet. Vi, og våre partnere, kan bruke informasjonskapsler for å koble aktiviteten din til Tjenestene med annen informasjon vi lagrer om deg i kontoprofilen din eller tidligere samhandlinger med Tjenestene, for eksempel for å lagre preferansene dine. Bruken av informasjonskapsler hjelper oss med å forbedre kvaliteten på Tjenestene til deg ved å identifisere den informasjonen som er mest interessant for deg, spore trender, måle annonseeffektivitet eller lagre informasjon som du kanskje vil hente fram på jevnlig basis, for eksempel favoritthusene dine.Du kan når som helst justere innstillingene i nettleseren din til å nekte informasjonskapsler i henhold til instruksjonene som er relatert til nettleseren din. Administrasjon av informasjonskapsler Dersom du imidlertid velger å deaktivere informasjonskapslene, vil mange av gratisfunksjonene i Tjenestene ikke fungere riktig.

Sidene på Tjenestene kan også inneholde web beacons eller piksler, som er datafiler. Dette er for å: telle brukere som har besøkt siden; spore aktivitet over tid og på tvers av forskjellige nettsteder; fastslå brukernes samhandlinger med e-postmeldinger som vi sender; identifisere visse informasjonskapsler på datamaskinen eller på annen elektronisk enhet som går inn på den siden; eller for å samle inn annen relatert informasjon. Denne informasjonen kan være knyttet til din unike nettleser, enhetsidentifikator eller internettprotokoll-adresse. Vi kan for eksempel implementere en piksel på sidene til tjenestene der du ser en bestemt annonse, slik at vi kan spore om du besøker et nettsted som er tilknyttet den annonsen på et senere tidspunkt.

 • Tredjeparts-informasjonskapsler, web beacons og annen sporingsteknologi.Vi jobber med tjenesteleverandører og annonseringsnettverk for å spore og administrere informasjonskapsler og aktiviteter mens du bruker Tjenestene og nettaktivitetene dine over tid og på tvers av forskjellige nettsteder og enheter. For eksempel kan tredjeparter bruke informasjonskapsler til å levere annonser til deg basert på besøket ditt til Tjenestene. For ytterligere informasjon, se avsnittet nedenfor med tittelen “Interessebasert annonsering.”Du kan velge bort sporing og analyse av informasjonskapslene fra hvilken som helst av disse tjenesteleverandørene og annonseringsnettverkene ved å Velge bort innsamling av informasjon av tredjeparter, som er nærmere forklart nedenfor. Velge bort
 • Informasjon om mobile enheter og mobile nettlesere.Du kan justere innstillingene på mobilenheten og mobilnettleseren angående informasjonskapsler og deling av bestemt informasjon, for eksempel mobilmodellen eller språket som mobilenheten bruker, ved å justere personvern- og sikkerhetsinnstillingene på mobilenheten din. Vennligst se instruksjonene fra mobiloperatøren eller produsenten av mobilen.
 • Plasseringsdata.Hvis du aktiverer plasseringstjenester på mobilenheten din, kan Boats Group hente posisjonen for enheten din som vi bruker til å gi deg plasseringsbasert informasjon samt annonsering. Hvis du vil deaktivere denne funksjonen, kan du deaktivere plasseringstjenester på mobilenheten din.
 • Brukslogger.Vi samler inn informasjon om bruken av Tjenestene våre, inkludert nettlesertypen som du bruker, tilgangstider, sider som er sett, IP-adressen din og siden du besøkte før du navigerte over til Tjenestene våre. Vi samler også informasjon om datamaskinen eller mobilenheten du bruker for å få tilgang til Tjenestene våre, for eksempel maskinvaremodell, operativsystem og -versjon, unike enhetsidentifikatorer, mobilnettverksinformasjon og nettleseradferd.
 • Samtaler og tekstmeldinger.Samtaler mellom deg og Boats Group, eller mellom deg og tredjeparter gjennom Boats Group (for eksempel forhandlere eller meglere du kontakter om en oppføring via et skjema eller en lenke på vår nettside, eller ved å bruke kontaktinformasjonen som finnes på nettsiden vår), kan bli registrert eller overvåket av kvalitetssikrings- og kundeserviceårsaker. Du vil bli varslet i begynnelsen av en samtale dersom den kan bli registrert eller overvåket. Boats Group bruker en tredjeparts tjenesteleverandør til å spore telefonsamtaler og tekstmeldinger mellom deg og fagfolk, slik at vi og fagpersonen kan få tilgang til visse detaljer om kontakten. Som en del av denne prosessen vil Boats Group og dets tjenesteleverandør motta i og lagre i sanntid opplysninger om samtalen eller tekstmeldingen din, inkludert dato og klokkeslett for samtale eller tekstmelding, telefonnummeret ditt og innholdet i tekstmeldingen.
 • Offentlig innhold.Du kan gi informasjon offentlig gjennom Tjenestene, for eksempel når du gir en anmeldelse for en oppføring, en fagperson, en Tjeneste eller når du bidrar i diskusjonsfora.
 • Sosiale nettverk.Hvis du bruker funksjonene for sosiale nettverkstilkoblinger som tilbys gjennom Tjenestene, kan vi få tilgang til all informasjon om sosiale nettverksprofiler som du har gjort tilgjengelig for å bli delt, og å bruke den i samsvar med disse retningslinjene for personvern. Vennligst se instruksjonene som gjelder for kontoen din i det sosiale nettverket for å administrere informasjonen som deles via kontoen din.
 • Innsamling av informasjon av tjenester fra tredjeparter, annonseserver-nettsteder og sponsorer. Noen Tjenester krever innhenting av opplysningene dine direkte av tredjeparter. Våre Tjenester kan inneholde lenker til andre nettsteder eller tjenester hvis informasjonspraksis kan være annerledes enn vår. Når du for eksempel bruker en eller flere av nettstedene våre kan du lenke til en tredjeparts nettside via et vindu som er åpnet i (eller på toppen av) nettstedet vårt. Noen av Tjenestene våre kan tillate brukere å samhandle med tredjeparts nettsteder eller tjenester, for eksempel Facebook og Twitter. Du vil forbli innlogget på tredjeparts nettsteder eller tjenester til du logger deg av. Ved å samhandle med disse tredjeparts nettstedene eller tjenestene tillater du at Tjenestene våre får tilgang til informasjonen som er eller blir tilgjengelig via slike tredjeparts nettsteder eller tjenester, og du godtar disse tredjepartenes vilkår og betingelser.  Når du logger deg på slike tredjeparts nettsteder eller tjenester, kan innhold som du legger inn der, også legges til i våre tjenester.  Våre retningslinjer og prosedyrer for personvern kan eller kan ikke stemme overens med retningslinjene og prosedyrene for slike tredjeparts nettsteder eller tjenester. Når du besøker slike nettsteder eller tjenester, gjelder ikke våre retningslinjer for personvern for personlig identifiserbar informasjon og andre opplysninger som er innhentet av tredjeparten. Du bør konsultere, lese og forstå personvernerklæringen til slike tredjeparter før du velger å gi personlig identifiserbar informasjon på slike nettsteder eller tjenester.

Våre Tjenester kan også bruke en tredjeparts annonseserver til å presentere annonsene du ser på i Tjenestene våre. Disse tredjeparts annonseserverne kan bruke informasjonskapsler, web beacons, clear .gifs eller lignende teknologier for å presentere slike annonser, og for å måle og undersøke annonsenes effektivitet. Bruken av disse teknologiene i disse tredjeparts annonseserverne er underlagt deres egne retningslinjer for personvern og dekkes ikke av våre retningslinjer for personvern.

Boat Group vil ikke bevisst samle inn personlig identifiserbar informasjon fra noen person under 13 år.

2.) Hvordan Boats Group bruker informasjonen din

Boats Group bruker vanligvis informasjonen som er samlet om deg for å tilby og forbedre Tjenestene, inkludert for å:

 • tilbyog levere Tjenestene, behandle transaksjoner og sende relatert informasjon som bekreftelser og fakturaer;
 • send deg tekniske merknader , oppdateringer, sikkerhetsvarsler og støtte- og administrative meldinger;
 • svare på kommentarene, spørsmålene og forespørslene dine og gi kundestøtte;
 • kommunisere med deg om produkter, tjenester, tilbud, kampanjer, belønninger og arrangementer som Boats Group og andre tilbyr, samt gi deg nyheter og informasjon som vi tror vil være av interesse for deg;
 • overvåke og analysere trender, bruk og aktiviteter i forbindelse med Tjenestene våre;
 • revidere, endre og oppdatere eksisterende Tjenester og utvikle nye Tjenester;
 • oppdage, undersøke og forhindre svindeltransaksjoner og andre ulovlige aktiviteter og beskytte Boats Groups og andres rettigheter og eiendom;
 • tilpasse Tjenestene og presentere deg for reklame, innhold eller funksjoner som vi tror vil være av interesse eller nyttig for deg;
 • legge til rette for konkurranser, utlodninger og kampanjer, og behandle og levere oppføringer og belønninger;
 • lenke eller kombinere med informasjon vi får fra andre for å hjelpe deg med å forstå behovene dine og gi deg bedre service; og
 • utføre et hvert annet formål som ble beskrevet for deg da informasjonen ble samlet inn.

E-postadministrasjon. Du kan motta e-poster fra Boats Group av flere årsaker, for eksempel hvis du foretok en handling gjennom Tjenestene, registrerte du deg for å motta en jevnlige rapporter, eller du registrerte ting for salg og en kjøper sendte deg en melding. Du kan administrere kvitteringen for enkelte typer kommunikasjon ved å følge instruksjonene ved opprettelsen av kontoen. Vær oppmerksom på at selv om du melder deg av for bestemte e-postkorrespondanse kan det være at vi må sende deg en e-post med viktig transaksjons- eller administrativ informasjon.

3.) Når Boats Group deler og offentliggjør informasjonen din

Personvernet ditt er viktig, og vi er forpliktet til å beskytte informasjon som identifiserer deg personlig. Vi vil kun dele personlige opplysninger som du oppgir utenfor de offentlige områdene for tjenestene under følgende omstendigheter:

 • Med ditt samtykke.Når du samtykker i eller gir Boats Group lov til å dele personlig informasjon. Dette skjer når du sender inn informasjonen din gjennom mange av tjenestene våre. Hvis du for eksempel velger å kontakte en fagperson gjennom tjenestene, vil navnet ditt, telefonnummeret, e-postadressen og meldingsinnholdet vises til mottakeren av meldingen. På samme måte, hvis du fyller ut administrasjonsprosessen for Yacht Closer, vil denne spesifikke informasjonen bli delt med kontraktspartene.
 • Tjenesteleverandører til Boats Group.Når Boats Group leier inn en tjenesteleverandør for å hjelpe til med å betjene Tjenestene eller virksomheten vår, kan Boats Group kun gi tilgang til den personlige informasjonen som er hensiktsmessig for å utføre tjenesten for Boats Group, og underlagt vilkårene i disse retningslinjene for personvern. Boats Group er alltid ansvarlig for personvernet for de personlige opplysningene dine som deles med tjenesteleverandører.
 • Partnere som vi gjør forretninger med.Når Boats Group samarbeider med andre virksomheter for å tilby produkter og tjenester, kan vi dele informasjon med disse forretningspartnerne bare dersom de er nødvendige for å levere disse produktene og tjenestene, og bare underlagt vilkårene i disse retningslinjene for personvern.
 • Juridisk forpliktelse eller beskyttelse mot skade.Når Boats Group i god tro mener at tilgang, bruk, bevaring eller offentliggjøring av informasjon er rimelig nødvendig for å (a) tilfredsstille ethvert krav i loven, reguleringer, rettslige prosesser eller håndhevbare offentlige forespørsler, (b) håndheve eller undersøke et mulig brudd på bruksvilkårene, (c) oppdage, forhindre eller på annen måte respondere på svindel-, sikkerhets- eller tekniske bekymringer, (d) støtte revisjons- og samsvarsfunksjoner, eller (e) beskytte Boats Groups, dets brukere og allmennhetens rettigheter, eiendom eller sikkerhet mot skade.
 • Forretningsoverføringer.Hvis og dersom Boats Group er involvert i en fusjon, oppkjøp eller noen form for overføring eller salg av deler av eller hele sin virksomhet, enten som en virksomhet i drift eller som en del av en konkurs, avvikling eller lignende, kan vi dele den personlige informasjonen din i forbindelse med denne transaksjonen.

Boats Group kan også dele aggregerte eller av-identifiserte opplysninger som ikke med rimelighet kan brukes til å identifisere deg.

4.) Interessebasert annonsering

Vi deltar i interessebasert annonsering. Dette betyr at når du bruker Tjenestene, kan vi eller tredjeparts tjenesteleverandører eller annonsører bruke informasjonskapsler (som de samler inn eller som vi gir til dem) eller annen lignende teknologi for å samle inn opplysninger om bruken din av Tjenestene (inkludert mobilapplikasjoner) eller nettaktivitetene dine over tid og på tvers av forskjellige nettsteder og enheter. Innsamlet informasjon kan inkludere innholdet du ser, datoen og klokkeslettet når du ser på dette innholdet, og nettstedet som henviste deg til Tjenestene, og denne informasjonen kan være knyttet til din unike nettleser, enhetsidentifikator eller internettprotokoll-adresse (IP). Disse metodene bidrar til å skreddersy annonser som er relevante og nyttige for deg. Disse skreddersydde annonsene kan vises på Tjenestene eller på andre nettsteder, applikasjoner eller funksjoner.

I tillegg, hvis du har oppgitt e-postadressen din til oss, kan vi bruke en kryptert, uleselig form (en hash) av e-postadressen din for å levere skreddersydde annonser til deg på Tjenestene eller på andre nettsteder, inkludert via Facebooks egendefinerte målgruppefunksjon eller andre lignende verktøy. Klikk her for å vite mer om hvordan du kan kontrollere annonsene som du ser på Facebook.

Du kan velge bort sporing og analyse av informasjonskapsler som beskrevet i avsnittet nedenfor under ‘Velge bort innsamling av informasjon av tredjeparter’. Tjenestene vil ellers ikke reagere på “må ikke spores” – signaler.

5.) Velge bort innsamling av informasjon av tredjeparter

Boat Groups tredjeparts annonseservere, annonseleverandører, tredjepartsannonsører kan gi deg annonser som du kan se på Tjenester eller på andre tilknyttede nettsteder. For å forbedre relevansen og bidra til å måle effektiviteten av slike annonser, kan Boat Groups annonseleverandører bruke informasjonskapsler, web beacons, klare gifs eller lignende teknologier. Disse brukes til å registrere brukernes aktivitet, for eksempel besøkte sider, og for å finne ut hvilke typer informasjon som er av interesse for brukerne. For mer informasjon om valgene du har om disse teknologiene (for eksempel å velge bort), se Network Advertising InitiativeDigitalOmniture, og PrivacyChoice.

6.) Tredjeparts lenker og nettsider

Gjennom Tjenestene kan vi lenke til nettsidene til andre selskaper og/eller enkeltpersoner. Videre kan enkelte funksjoner på Tjenestene innebære distribusjon av oppføringen din til en tredjeparts nettsteder. Disse nettstedene som tilhører en tredjepart kan samle inn informasjon om brukerne på disse nettstedene, og Boat Groups retningslinjer for personvern gjelder ikke for disse eksterne nettstedene og tredjepartene. Henvend deg direkte til disse tredjepartene og nettstedene angående deres retningslinjer for personvern.

7.) Sikkerhet og oppbevaring av informasjon

Boats Group tar rimelige skritt for å beskytte informasjonen som brukerne deler med oss fra uautorisert bruk, tilgang og offentliggjøring, både under overføringen og etterpå. Imidlertid eringen overføring av informasjon via internett eller elektronisk lagringsløsning helt sikker, så vær oppmerksom på at vi ikke kan garantere absolutt sikkerhet.

Du kan få tilgang til, oppdatere og slette personlig informasjon som du har gitt til Boats Group gjennom å ta kontakt med en kontoadministrerende representant for Boats Group ved å sende en e-post til cs@boats.com.

Boats Group vil oppbevare og bruke informasjon som nødvendig for å overholde våre juridiske forpliktelser, løse tvister og håndheve avtalene våre.

8.) Overføring av informasjon til USA

Boats Group har sin base i USA, og du samtykker i at informasjonen som vi samler inn er underlagt amerikansk lov. Ved å gå inn på eller bruke Tjenestene, eller på annen måte gi informasjon til oss, samtykker du i behandling, overføring og lagring av informasjon i og til USA, der du kanskje ikke har de samme rettighetene og beskyttelse som du har i følge lokale lover.

9.) Forespørsler fra myndighetene og private parter

Boats Group kan av og til motta ulike former for rettslige forespørsler fra statlige etater og private parter som ber om informasjon om brukere av Boats Group. Før vi gir ut informasjon forsøker vi å varsle de berørte brukerne og gi dem mulighet til å protestere, med mindre varsling er forbudt ved lov eller vi mener at varsel vil føre til risiko for skader eller på annen måte virke mot sin hensikt.

10.) Ta kontakt med Boats Group

Hvis du har spørsmål om disse retningslinjene for personvern, eller hvordan Boats Group praktiserer personvern, kan du sende oss en e-post på cs@boats.com, eller du kan skrive til oss på adressen:

Boats Group, LLC

Attn: Consumer Care
1221 Brickell Ave, Ste 2300
Miami, FL 33131

11.) Endringer i retningslinjene for personvern

Vær oppmerksom på at disse retningslinjene kan endres fra tid til annen. Du bør sjekke om dette er den siste versjonen før du stoler på noen av bestemmelsene i disse retningslinjene for personvern. Vi vil varsle om vesentlige endringer i retningslinjene, enten ved å legge inn et varsel på nettsidene våre, ved å sende deg en e-post eller ved en annen rimelig metode.